55

55 - James Delargy | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Delargy
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
55.pdf
ISBN
2985002219377

OPIS

Triler z ubijalskim preobratom in koncem, ki vam bo vzel sapo! Wilbrook v Zahodni Avstraliji je zaspano, odmaknjeno mestece na robu prostrane in neraziskane divjine. Je tudi dom komandirja Chandlerja Jenkinsa, ki ponosno vodi sicer majhno mestno policijsko postajo, kjer najpogosteje obravnavajo prijave družinskega nasilja ali pritožbe zaradi hrupa.Vse to se spremeni nekega razbeljenega dne, ko se na Chandlerjevo postajo opoteče ranjen moški, ves marogast in umazan od strjene krvi. Ime mu je Gabriel. Chandlerju pove vse, česar se spominja. Da so ga omamili, odpeljali v kočo v gozdu in vklenili v železne okove. Moškemu, ki ga je ugrabil, je ime Heath. Heath je Gabrielu povedal, da bo številka 55. Njegova petinpetdeseta žrtev. Heath je serijski morilec. Medtem ko policija organizira lov na osumljenca, na taisto postajo prikoraka človek, ki trdi, da je Heath. Chandlerju pove, da ga je ugrabil možakar po imenu Gabriel. Gabriel je Heathu povedal, da bo žrtev številka 55. Gabriel je serijski morilec. Dva osumljenca. Dve identični zgodbi. Katera je resnična?

+55, the code for international direct dial phone calls to Brazil; 5:5, law enforcement code for handcuffs; 55, by the Knocks The 55 Best 55+ Active Adult Communities of 2020 by Brad Mitchell on July 20th, 2020. Another summer means it's another chance for 55places to find the best 55+ communities in the country.

55 is the 10th Fibonacci number, a triangular number (the sum of the consecutive numbers 1 to 10), and a doubly triangular number. It is the largest Fibonacci number to also be a triangular number.

POVEZANE KNJIGE