#3špehbombe

#3špehbombe - Clémentine Beauvais | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Clémentine Beauvais
DIMENZIJA
12,11 MB
IME DATOTEKE
#3špehbombe.pdf
ISBN
1602014430157

OPIS

Petnajstletna Mireille po dveh letih zleti s prestola, letos je le še tretja, bronasta špehbomba. Slavo ji vzameta novinki na lestvici – zlata Astrid, nova učenka na šoli, in srebrna, precej mlajša Hakima. Kmalu se vse tri spoprijateljijo in ugotovijo, da jih druži skupni usodni datum in kraj: 14. julij, ko v Elizejski palači poteka vrtna zabava! Vsaka ima svoj razlog, zakaj se mora pojaviti tam ob natanko tem času. Pade odločitev in tri špehbombe se odpravijo na razburljivo kolesarsko popotovanje do Pariza, ki jim prinese nenadejano slavo in dragocena spoznanja o sebi, družbi in svetu, ki jih obdaja. ​Večkrat nagrajeni roman priljubljene francoske pisateljice in prevajalke Clémentine Beauvais (1989) je leta 2016 med drugim prejel prestižno nagrado Prix Sorcières. Po njem je nastala gledališka predstava, knjiga je bila prevedena v številne jezike.

Kaj pa pamet?! Jo imaš ali je nimaš pravijo veliki. Mufki so tu, z nami.

Kupite v naših trgovinah V trgovini Kupite v spletni trgovini Emka.si Kupite prek telefona 080 12 05. #3špehbombe (Žepnica) Broširana - 17. apr 2020.

POVEZANE KNJIGE