12 korakov za okolje

12 korakov za okolje - Greta Osredkar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Greta Osredkar
DIMENZIJA
11,86 MB
IME DATOTEKE
12 korakov za okolje.pdf
ISBN
3563341129423

OPIS

V slikanici 12 korakov za okolje je prikazano, kako lahko otroci (in njihovi starši) spremenijo svoj odnos do okolja. Če se vsak mesec naučijo en napotek in ga premenijo v navado, lahko prispevajo k velikim spremembam. Tako bomo vsi živeli prijaznejše do okolja in varčnejše, najmlajši pa se bodo učili odgovornosti in samostojnega razmišljanja.

V ospredje postavlja 12 navad, ki nas bodo popeljale na novo ekološko pot. Prikazano je, kako lahko otroci skupaj s starši spremenijo svoj odnos do okolja. Bodisi, da je za njihovo proizvodnjo potrebno ogromno ali preveč energije iz fosilnih goriv (pločevinke, alu folija,....); so problematični med samo uporabo, saj imajo negativen vpliv na okolje in zdravje ljudi (umetna gnojila, pesticidi, laki, barve, aditivi v industrijski hrani, umetni osvežilci prostora,...); jih je težje reciklirati in ... Arduino Pametni dom za okolje Drevo: V našem podjetju je drevo zvezd, imenovano Facai tree, kar pomeni pridobivanje bogastva.

Slikanica se posveča 12 korakom za okolje, ki bodo z vztrajanjem prešli v navado. 12 ilustracij nam za vsak mesec v letu ponuja rešitev za bolj ekološko in okolju prijazno življenje. Posledice takšnega ozračja so, da se otroci naučijo prvih korakov odgovornosti, ki z razvojem prerase v odgovornost za okolje.

POVEZANE KNJIGE