Zlom tehniziranega sistema

Zlom tehniziranega sistema - Vadim Zeland | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vadim Zeland
DIMENZIJA
5,80 MB
IME DATOTEKE
Zlom tehniziranega sistema.pdf
ISBN
3484296026272

OPIS

Poglavitna napaka človeka je, da se postavi v vlogo nedejavnega opazovalca, ki kot začaran strmi v zrcalo realnosti in ni sposoben odvrniti svojega pogleda. Kot bi bil biotelevizor, gleda televizijsko oddajo, ki mu je bila vsiljena od zunaj. Zakaj se to dogaja, boste razumeli, ko boste prebrali to knjigo. Da bi ustvarili svoj svet, ne smete gledati na zunanji ekran (v zrcalo), temveč na notranji (vase). Ne sprejemajte tujih oddaj, temveč si prizadevajte oddajati svoje. Tehnizirani sistem je v svojem bistvu dosledno razdiralen, tako glede biosfere našega planeta kakor tudi človeka samega. Toda v svetu vse stremi k ravnovesju, za vsako dejanje, ki ruši harmonijo, se vedno najde nasprotna učinkovina. V taki dejavnosti se rojeva Sila, ki sem jo omenjal. Ne gre za to, da bi morali zlomiti sistem. Najverjetneje je kaj takega neizvedljivo, razen če bi sistem uničil sam sebe ali bi ga zlomila neka obsežna naravna katastrofa. Toda še vedno obstaja možnost povečanja kakovosti našega lastnega življenja, če človek pozna načela delovanja sistema in pravila igre, ki niso bila nikoli objavljena. Lahko ste v sistemu in ga izrabljate za svoje cilje ter se obenem izmaknete vpetosti vanj. Poskušajte si predstavljati drugo sliko. Vaša zavest je svobodna in čista. Energije imate za stopnjo več kot drugi. Prenehali ste misliti »tako kot vsi« in delati »tako kot vsi«. Izstopili ste iz vrste, ne da bi jo zapustili. Pretvarjate se, da ste sanjač, čeprav ste v resnici prebujeni. Dobro se zavedate, da vsi okoli vas spijo, vi pa ste budni. Tisti, ki stopi iz obče vrste, pridobi velike prednosti:- s strani lahko pogleda, kam korakajo vsi drugi.- Otrese se »ščipalk« in stereotipov družbenega okolja.- Nauči se videti in razumeti tisto, česar drugi ne vidijo in ne razumejo.- Preneha, konec koncev, stremeti biti prvi, temveč hoče postati edinstven. - Ko se boste osvobodili omejitev in pogojenosti, ki vam jih je vsilil sistem, boste dobili priložnost, da se mu maščujete za prejšnjo uravnilovko v svoji glavi. Vi ste edinstveni in zdaj že tudi svobodni. To je čudovit privilegij. Izrabite to svojo prednost.

4 teden sem šla v službo. Omenim naj še da imam 2 majhna otroka in počitek nikoli ni tisti kot bi moral biti, da o dvigovanju ne govorim. Zlom tehniziranega sistema: prebudite se in si ustvarite svoj svet.

CHÖDRÖN, Pema Ko se podre svet : iskreni nasveti za težke čase Mladinska knjiga, 2019 HEWITT, Alan L. Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji. Iskrene in iskrive, sanjajoče knjige, pa človeku tudi pomagajo, saj slehernika pooblaščajo, da tudi sam ustvarja, žlahtni in bogati svet, ter s tem tudi zares uresničuje svoje ... Delo na sebi ni enostavno, vendar ko začnemo delati, spreminjati vzorce, raziskovati, se začnejo spremembe - tiste velike.

POVEZANE KNJIGE