Živi pesek

Živi pesek - Malin Persson Giolito | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Malin Persson Giolito
DIMENZIJA
10,59 MB
IME DATOTEKE
Živi pesek.pdf
ISBN
2350594067008

OPIS

Brutalno iskrena pripoved o sodobnih najstnikih, ki še dolgo ostane v spominu! Gimnazijo v najprestižnejši stockholmski četrti pretrese množično streljanje. Devet mesecev zatem se začne sodni proces proti osemnajstletni Maji, obtoženi pokola, v katerem sta umrla tudi njen fant Sebastian in najboljša prijateljica Amanda. Toda kaj se je v resnici zgodilo? Se je po naključju znašla v središču tragedije ali je hladnokrvna morilka? Med sojenjem se Maja v mislih vrne v mesece pred pokolom in k prelomnici v svojem življenju – ko se zaljubi v Sebastiana, ki je karizmatičen, a težaven. Medtem ko se njun odnos krepi, Maja počasi izgublja stik s starši in prijatelji, ki ne slišijo njenih tihih klicev na pomoč. Malin Persson Giolito je četrti roman Živi pesek prinesel nagrado za najboljši skandinavski kriminalni roman leta 2017 in mednarodno slavo, saj je izšel v 30 državah. Po njem je nastala tudi televizijska nadaljevanka. o knjigi v medijih »Na naslovnici knjige Živi pesek avtorice Malin Persson Giolito piše: »Brutalno iskrena pripoved o sodobnih najstnikih …« Ko knjigo preberemo – tako rekoč na mah – ne moremo mimo vprašanja: »Je to res?« Je Maja, glavna junakinja prvoosebne pripovedi, res tipična predstavnica sodobne najstnice, so ostali protagonisti v zgodbi – vzeti iz tako različnih družbenih slojev, z različnimi življenjskimi zgodbami – res to? In zakaj?«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Živi pesek, v vsakdanjem življenju smo navajeni, da so trdne stvari trdne, na primer miza, tekoče stečejo kot voda po rečni strugi v morje, plinaste pa zasedejo ves prostor okoli trdnih teles in tekočin, na primer zrak, ki nas obdaja. Pesek je sipek material, ki ga sestavljajo nesprijeti delci kamnin.Nastane pri preperevanju kamnin. Posameznim delcem pravimo zrna, njihov premer je pri pesku od 0,063 do 2 mm.

Predlog za izbris: Če želite komentirati ali popravljati vsebino, se prijavite ali registrirajte. ŽIVI PESEK. Če želite komentirati ali popravljati vsebino, se prijavite ali registrirajte.

POVEZANE KNJIGE