Z Jernejo do zdravega vrta

Z Jernejo do zdravega vrta - Jerneja Jošar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jošar
DIMENZIJA
6,63 MB
IME DATOTEKE
Z Jernejo do zdravega vrta.pdf
ISBN
7548408556822

OPIS

Z Jernejo do zdravega vrta – dragoceni nasveti o odganjanju vrtnih škodljivcev in zdravljenju bolezni Jerneja Jošar, naša najbolj znana, priljubljena in izkušena avtorica priročnikov za vrt, v svojem sodobno in pregledno oblikovanem priročniku Z Jernejo do zdravega vrta svetuje, kako prepoznati in ravnati z boleznimi in škodljivci na ekološkem vrtu – predvsem pa, kako jih preprečiti in odgnati na okolju prijazen način.

Event Details. Vrt, ki je urejen tako, da na njem zraste vse tisto, kar potrebujemo in imamo radi od solate do krompirja, nam je v veliko veselje.

Pisani besedi je dodanih še 16 preglednic za iskanje vrtnih rešitev. PREDAVANJE, JERNEJA JOŠAR: Z naravnimi pripravki do zdravega vrta. Domov.

POVEZANE KNJIGE