Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila

Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila - Jenny Han | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Han
DIMENZIJA
4,99 MB
IME DATOTEKE
Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila.pdf
ISBN
1036802274010

OPIS

Šestnajstletna Lara Jean je napisala pisma vsem fantom, v katere je bila zaljubljena, vendar jim jih ni nikoli poslala. Pisma je napisala, da bi fante lažje prebolela, in jih pospravila v staro škatlo za klobuke, kjer naj bi tudi ostala. V njih je namreč tako iskreno izrazila čustva in izlila srce na papir, da tega fantom nikakor ne bi mogla izpovedati tudi v resnici. Toda zgodi se, da nekdo ta pisma odpošlje. Eno prejme Peter, drugo Josh, tretje fant s poletnega taborjenja ... Življenje se Lari Jean nenadoma obrne na glavo. Skrivaj je bila namreč še vedno zaljubljena v Josha, čeprav je ta še pred kratkim hodil z njeno sestro. Zato Petra prepriča, naj hlini, da je njen fant, tako da bi Josh mislil, da se zanj ne zanima več. Toda dlje traja lažna zveza med Petrom In Laro Jean, bolj pristna so njuna čustva. In nenadoma Lara Jean ugotovi, da se je vendarle nekaj dobrega izcimilo iz pisem, ki jih ni želela nikoli poslati.

Mi pa sedaj, podobno kot vsem enako mislečim, po glavi roji nešteto vprašanj. Kdaj bom lahko ponovno brezskrbno sedla na letalo in se odpeljala tja, kamor mi srce poželi? J.

Lara Jean je bila že nekajkrat zagledana v kakšnega fanta, celo zaljubljena, kakor pravi sama. Vendar svoje zaljubljenosti ni nikoli odkrito priznala.... Očarljivo, do srca segajoče nadaljevanje uspešnice Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila predstavi ljubezen skozi oči iskrive in nepopustljive Lare Jean.

POVEZANE KNJIGE