Vrnitev v Dvorišče vrtnic

Vrnitev v Dvorišče vrtnic - Helen Pollard | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Pollard
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Vrnitev v Dvorišče vrtnic.pdf
ISBN
8994000096459

OPIS

Cvetoč vrt, modro nebo, nova ljubezen, kozarec dobrega vina ... Ali lahko gre sploh kaj narobe? Emmy Jamieson se odloči, da bo pustila za sabo življenje v Angliji in si poiskala srečo na francoskem podeželju. Kot nova vodja penziona ima v rokah platno in škarje svoje sreče in prihodnosti. Nenadoma se znajde pred ogromno rezervacijo – v penzion, ki ga vodi z Rupertom, se namreč najavi številčna in predvsem zelo zahtevna in čudaška družina, ki bo pri njih praznovala zlato obletnico poroke. Prostore jim bodo preplavili z napihljivimi posteljami in vrt z avtodomi. Vse kaže, da bo Dvorišče vrtnic kmalu pokalo po šivih. Emmy se zaveda, kako velik izziv ima pred sabo, a ve, da bo s pomočjo svojega čudovitega Allaina ob sebi zmogla tudi to. Ne ve pa, da se bo morala spopasti z blogerjem, ki ocenjuje penzione in ki hodi gol v spanju, še manj pa pričakuje, da se bo vrnila Rupertova nekdanja strupena žena Gloria. Je mogoče, da se bo prihodnost, ki jo Emmy vidi tako jasno pred sabo in za katero tako trdo gara, razsula kot hiška iz kart, pri čemer bo lahko le nemočna opazovalka?

Nekaj slan vrtnicam ne bo škodilo, pravzaprav jih bo samo okrepilo. Pomembneje je, da z zaščito ne hitimo preveč, kajti s tem lahko vzpodbudimo rast spečih popkov.

S sajenjem v jeseni tako pridobimo to, da bodo spomladi vrtnice pričele z optimalno rastjo. Vrtnice uspevajo na sončnih mestih, vendar ne na pripeki, zato so južne strani včasih neprimerni prostori za saditev vrtnic. Vrtnica (znanstveno ime Rosa) je bila že v starih časih poznana, bodisi za prijeten vonj, ki ga oddaja, za lepoto in za olji esenziali.Poznamo tudi 100-150 vrst vrtnic..

POVEZANE KNJIGE