Več, kot lahko povedo besede

Več, kot lahko povedo besede - Jill Santopolo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Santopolo
DIMENZIJA
10,79 MB
IME DATOTEKE
Več, kot lahko povedo besede.pdf
ISBN
7547917611152

OPIS

Roman o ženski, ki se po očetovi smrti znajde na razpotju, razpeta v ljubezni do dveh moških. Nina je vedno vedela, kdo bi morala biti. Toda ali to v resnici tudi je? Nina Gregory je bila vedno pridna hči. Prepričana, da so družina, ugled in nasledstvo najpomembnejše stvari na svetu, saj jo je tako vzgojil oče, lastnik družinskega podjetja z dvema uspešnima newyorškima hoteloma. In tudi Tim, njen fant in najboljši prijatelj vse od otroštva, je enakih misli. Toda ko Ninin oče umre, za seboj zapusti skrivnosti, ki njegovo hčerko pretresejo do obisti.Ko njen ustaljeni in trdni svet razpada, začne Nina moške v svojem življenju – očeta, fanta in šefa Rafaela – gledati in odkrivati v novi luči. Kmalu se znajde razpeta med svetom, ki ga ima rada in ga dobro pozna, ter novoodkrito strastjo, ki lahko spremeni vse. Več, kot lahko povedo besede je ganljiva in romantična zgodba o žalovanju, izgubi, ljubezni, odkrivanju sebe in o tem, da lahko sami izberemo, v katero smer se bo obrnilo naše življenje.

Včasih pomaga tudi kak objem. Svoje mladostnike bi lahko več objemali.

Žanr: družbeni roman Narodnost: književnost ZDA Nina Gregory je zaposlena v pisarni kandidata za newyorškega župana Rafaela, kjer zanj piše govore. Več, kot lahko povedo besede book. Read 1,172 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE