Tisto

Tisto - Stephen King | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen King
DIMENZIJA
9,54 MB
IME DATOTEKE
Tisto.pdf
ISBN
4167186413471

OPIS

Kultna Kingova kriminalka, po kateri je bila 2017 posneta istoimenska filmska uspešnica (letos sledi nadaljevanje), končno v slovenščini! Sedem najstnikov doživi grozljivo izkušnjo v domačem kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine. Spopasti se morajo z nečim groznim, kar že stoletja ustrahuje in mori. Vsakih 27 let se zbudi in se hrani z ljudmi, najraje z otroki. Ko Georgie postane žrtev, se njegov brat Bill in šest njegovih prijateljev odloči, da bodo izsledili zlo. Skoraj trideset let kasneje se groza ponovi. Že odraslih sedem prijateljev se vrne, da bi enkrat za vselej obračunali s tistim. Kljub nevarnostim jih nazaj vleče takšna sila, da se ji ne morejo upreti: »Bill je verjel, da je vse pobila ista oseba ... če je sploh bila oseba. Včasih ni bil čisto prepričan.« Knjiga, ki je kljub obsegu bralec ne more odložiti, saj ga vleče in ne izpusti. o avtorju Stephen King (1947) velja za enega najbolj uspešnih pisateljev vseh časov. Literarna ikona, pisatelj, prevajalec, igralec, producent in režiser, ki je s svojimi 70 naslovi presegel 300 milijonov prodanih knjig in še vedno navdušuje bralce po vsem svetu.

Da diese bequem zuhause in jeder Wohnung geladen werden, entstehen so gut wie keine unnötigen Wartezeiten. Produktion. TISTO ELECTRIC ist ein international ausgerichtetes Unternehmen.

programu TV Slovenija tradicionalna državna proslava, na kateri bodo počastili letošnje dobitnike Prešernovih nagrad. Čeprav je cepivo AstraZenece nekoliko manj zaščitilo pred nastopom bolezni, pa je popolnoma zaščitilo pred smrtjo oziroma hudim nastopom bolezni. Cepivo, ki je dostopno takoj, je bistveno bolj vredno kot tisto, ki je dostopno čez pol leta," je dejal. Roglič bo letos ponovno napadel prestižno lovoriko, pri tem pa lahko računa tudi na pomoč Bennetta, ki se je, če bo tako želela ekipa, pripravljen odpovedati celo olimpijskim sanjam.

POVEZANE KNJIGE