Sto imen

Sto imen - Cecelia Ahern | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cecelia Ahern
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Sto imen.pdf
ISBN
4883160205667

OPIS

Avtorica mednarodnih uspešnic Cecelia Ahern predstavlja svojo najzanimivejšo knjigo doslej – zgodbo o skrivnostih, novih priložnostih in skritih povezavah, ki združujejo naša življenja. Kariera novinarke Kitty Logan je zaradi škandala splavala po vodi, temu neuspehu pa kmalu sledi še veliko hujša izguba. Constance, ženska, ki je Kitty naučila vse, kar zna, umira. Ob smrtni postelji Kitty svojo mentorico in prijateljico vpraša: »Katero zgodbo si si že od nekdaj želela napisati?« Odgovor jo čaka na enem samem listu papirja, ki se skriva v Constanceini pisarni – na njem je seznam stotih imen – in nobenega nadaljnjega pojasnila. Preden lahko Kitty prijateljico prosi za podrobnosti, pa je že prepozno. Odločena, da lahko razvozla skrivnost in si popravi uničeno samozavest, se Kitty posveti raziskovanju. Spoznava ljudi, ki se skrivajo za imeni s seznama, in skuša odkriti, kaj jih povezuje. Med spoznavanjem teh popolnoma običajnih ljudi in poslušanjem njihovih zgodb začne Kitty povezovati koščke sestavljanke in pred očmi se ji prikaže nepričakovana slika Constanceinega življenja … ki ji pomaga, da bolje razume tudi sebe.

Deli na ... Sto imen. Ahern, Cecelia, 1981-Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

Pogledajte najljepša imena po Vašem izboru i pronađite najbolje ime za Vašu bebu. Pred vami je seznam ženskih imen, ki jih bomo ali pa smo jih že predstavili na spletni strani. Predstavljena ženska imena so najpogosteje uporabljena na področju Sovenije.

POVEZANE KNJIGE