Prikrita čustva

Prikrita čustva - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
4,91 MB
IME DATOTEKE
Prikrita čustva.pdf
ISBN
8677433988587

OPIS

Zane in njegova sestra Britt imata idealne starše in živita privilegirano življenje. Njun oče je predstojnik oddelka za kirurgijo, njuna lepa in urejena mama pa je popolna žena, ki skrbno vzgaja otroka, vzdržuje hišo, gosti zabave in vodi različne odbore. Tako je videti. Za zaprtimi vrati čudovite hiše pa življenje kaže popolnoma drugačno podobo. Polno je strahu in zamer, zato se Zane in Britt veselita dneva, ko bosta lahko hišo zapustila za vedno. -Novi roman Nore Roberts je poln močnih, privlačnih likov, ki so premagali strašne okoliščine." - Publishers Weekly"Iz srca ... Nora Roberts še vedno navdušuje bralce ... impresiven prispevek k njenemu izjemnemu literarnemu kanonu."- Booklist

Ko se te frekvence in vibracije srečajo s frekvencami in vibracijami organov v telesu, proizvedejo resonanco. Venera v devici - prikrita čustva. Spoznajte sebe / By Irena Stopar Venera v devici prikriva čustva .

Afekti so kratkotrajna (hipna) in zelo intenzivna čustvena stanja, ki jih spremljajo močni telesni odzivi.. Razpoloženja so dolgotrajna in šibka čustvena stanja. Založnik o knjigi Zane in njegova sestra Britt imata idealne starše in živita privilegirano življenje.

POVEZANE KNJIGE