Povej mi, koliko tehta

Povej mi, koliko tehta - Shirley Willis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shirley Willis
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Povej mi, koliko tehta.pdf
ISBN
9669552021339

OPIS

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali. Založnik o knjigi Kaj je blizu in kaj daleč? Kaj je smer in kaj velikost? Kaj je meter in kako izmerimo sebe? In predvsem, zakaj sploh potrebujemo merjenje? Brihtni mulci je naslov zbirke, v kateri vesela skupinica prijateljev, šestih radovednih otrok in enega psa, med živahno otroško igro spoznava in preizkuša svet okoli sebe.

Avtorica se je približala otroškemu čustvovanje in ... Kdor misli, da njegovo spremenjeno ravnanje ne bo imelo nobene teže, naj se zamisli ob naslednji basni: »Povej mi, koliko tehta snežinka? Vpraša vrabček goloba in golob mu odgovori: »Ne dosti več, kot nič.« »Potem ti moram povedati čudno zgodbo«, pravi vrabček.

Avtorica se je približala otroškemu čustvovanje in ... Kdor misli, da njegovo spremenjeno ravnanje ne bo imelo nobene teže, naj se zamisli ob naslednji basni: »Povej mi, koliko tehta snežinka? Vpraša vrabček goloba in golob mu odgovori: »Ne dosti več, kot nič.« »Potem ti moram povedati čudno zgodbo«, pravi vrabček. Sedel sem na veji drevesa, tik ob deblu, ko je pričelo snežiti. Koliko? Kje? Vedeti ho.

POVEZANE KNJIGE