Postani astronavt

Postani astronavt - Cath Ard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cath Ard
DIMENZIJA
5,86 MB
IME DATOTEKE
Postani astronavt.pdf
ISBN
7088902304919

OPIS

Knjiga Postani astronavt je polna jedrnatih informacij in te bo poučila o vesolju, astronomiji, življenju na Mednarodni vesoljski postaji in še veliko več. Naredi preproste naloge, da dobiš prave praktične izkušnje, preden se izstreliš na odpravo v vesolje. Postani … je čudovita nova serija, ki spodbuja otroke, da se začnejo živo zanimati za naravoslovne predmete in z njimi povezane privlačne poklice. Otroci lahko izvedo več o praktičnih spretnostih in znanjih, ki so potrebna, da bi opravljali enega izmed teh osupljivih poklicev, od znanstvenika do astronavta.

Prelistaj me. Knjiga POSTANI ASTRONAVT je polna jedrnatih informacij in te bo poučila o vesolju, astronomiji, življenju na Mednarodni vesoljski postaji in še veliko več.

Kostum bo odličen za igranje, zabavo ali karneval. Oblecite se, pojdite k prijateljem in se zabavajte.

POVEZANE KNJIGE