Pacient

Pacient - Sebastian Fitzek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Pacient.pdf
ISBN
7225440127717

OPIS

Pogrešan otrok, obupan oče in … srhljivo dogajanje v psihiatrični bolnišnici ... Priznal je že dva grozljiva umora otrok in berlinsko policijo pripeljal do strahovito iznakaženih trupel. Toda nato se je psihično bolni zapornik Guido T. po nasvetu svoje odvetnice zavil v molk. Policija je prepričana, da je ugrabil tudi šestletnega Maxa, ki je pred tremi meseci izginil brez sledu. Vendar preiskovalci nimajo nobenih obremenilnih dokazov, temveč samo indice. In brez zapornikovega priznanja Maxova starša ne bosta nikoli izvedela, kaj se je v resnici zgodilo z njunim sinom in se ne bosta mogla nikoli posloviti od njega. Tri mesece po Maxovem izginotju preiskovalec pristane na prošnjo obupanega očeta: spravil ga bo v psihiatrično bolnišnico, kjer je na zavarovanem oddelku za forenzično psihiatrijo zaprt Guido T. Kot pacienta pod krinko, opremljenega z lažno bolniško kartoteko. Zato da se bo lahko približal morilcu otrok in iz njega izsilil priznanje … Kajti nič ni hujše od negotovosti.Tako je mislil.Dokler kot pacient ni izvedel srhljive resnice … Pacient je novi vrhunski triler Sebastiana Fitzeka, nemškega zvezdnika psiholoških srhljivk, katerega dela so prevedena v več kot 25 jezikov.

NOT VALID XHTML - EDIT AGAIN invalid content END--> ... Pacient je novi vrhunski triler Sebastiana Fitzeka, nemškega zvezdnika psiholoških srhljivk, katerega dela so prevedena v več kot 25 jezikov. Več knjig tega avtorja najdete tukaj .

See more. Patience (or forbearance) is the ability to endure difficult circumstances.Patience may involve perseverance in the face of delay; tolerance of provocation without responding in disrespect/anger; or forbearance when under strain, especially when faced with longer-term difficulties.Patience is the level of endurance one can have before disrespect. Pacient d.o.o. Savska cesta 3.

POVEZANE KNJIGE