Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani

Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani - Robin Sharma | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robin Sharma
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani.pdf
ISBN
6703751072186

OPIS

Življenje je prekratko, da ne bi izkoristili vseh svojih potencialov. Rodili ste se v priložnost, pa tudi v obveznost, da postanete legendarni. Ustvarjeni ste bili za uresničevanje projektov na mojstrski ravni, zasnovani za uresničenje nenavadno pomembnih prizadevanj in zgrajeni za to, da ste sila dobrega na tem drobcenem planetu. V sebi imate sposobnost, da pridobite nazaj absolutno oblast nad svojo prvobitno veličino v civilizaciji, ki je postala precej necivilizirana … Knjiga Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je navdihujoča zgodba o dveh običajnih ljudeh, ki si želita – tako kot mi vsi – biti produktivnejša, uspešnejša in bolj umirjena v teh časih digitalnih motenj in prevelike zapletenost. Ko spoznata samosvojega magnata, se jima želje uresničijo. Milijarder namreč postane njun duhovni učitelj. Popelje ju na čudovito potovanje po svetu, ki jima dramatično spremeni in izboljša poslovno plat življenja, na novo vzpostavi učinkovitost in v njiju prebudi srečo ter občutek osebne svobode. Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani je delno program za mojstrstvo, delno nabor taktik in metod za produktivnost na ravni genialnosti in delno priročnik za čudovito življenje, ki vas bo spremenil. Za vedno. o avtorju Robin Sharma je svetovno znan in spoštovan humanitarec, ki ga po vsem svetu cenijo kot enega vodilnih svetovalcev za voditeljstvo in osebnostno rast. Med njegovimi strankami najdemo znane milijarderje, glasbene superzvezdnike in vrhunske športnike, pa tudi mnoga podjetja, ki se uvrščajo na lestvico Fortune 100.

Povzeto po knjigi Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani - Robin Sharma « Anja Vogrič do 8. ure odigra že vsaj 6 vlog.

Klientům nabízíme kvalitní odbornou výuku ve vlastních prostorách s bazény, které splňují nejpřísnější normy pro plavání dětí již od narození. Svet imaš na dlani in ni ti treba v velik super market, da dobiš raznovrstne uvožene izdelke, temveč preprosto na sprehod po tržnicah, restavracijah in gostilnah širom sveta, govoreč vse možne jezike in spoznavajoč zmerom nove produkte, ljudi in navade. Besedilo: Urška Svět na dlani patří obsahově i graficky k nejpestřejším časopisům vydavatelství RF HOBBY.

POVEZANE KNJIGE