Mrzlica

Mrzlica - Jasna Reščič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Reščič
DIMENZIJA
3,34 MB
IME DATOTEKE
Mrzlica.pdf
ISBN
5593399509984

OPIS

Mrzlica je knjižni prvenec dvajsetletne avtorice Jasne Reščič iz Solkana. Gre za mladinski fantazijski roman, v katerem nam glavne junakinje, vile Potonika, Vijolica, Melisa in Vrtnica, zelo hitro prirastejo k srcu, da trepetamo za njihove usode. Pripoved o vilinskem svetu avtorica spretno prepleta z dogajanjem v svetu ljudi, ob tem pa spoznamo, da ni velikih razlik med obema svetovoma – tako ljudje kot vile občutijo strah, srečo, veselje in ljubezen. Mrzlica je napeta zgodba o izbruhu virusa na Goriškem, ki poveže vile, živali in ljudi, ob iskanju zdravila v Ljubljani pa se skozi zgodbo pletejo tudi ljubezenske nitke.

S svojimi 1122 metri nadmorske višine je četrta najvišja gora zasavskega hribovja in z nje je, tako kot s Kuma, izjemen razgled, saj so vsi bližnji vrhovi precej nižji. Mŕzlica je v medicini tresenje z nehotnimi mišičnimi kontrakcijami z občutkom mraza pred naglim zvišanjem telesne temperature. Lahko pa se mrzlica pojavi tudi zaradi izpostavljenosti mrazu.

Piškotki in zasebnost Spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov ter politiko zasebnosti.

POVEZANE KNJIGE