Mrtvi ne plešejo

Mrtvi ne plešejo - Charles Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles Martin
DIMENZIJA
12,8 MB
IME DATOTEKE
Mrtvi ne plešejo.pdf
ISBN
9892207970035

OPIS

V zaspanem podeželskem mestecu Južne Karoline prijetni poletni dnevi počasi drsijo mimo. Mlad par, Dylan in Magggie Styles, se pripravlja na prihod novega družinskega člana. Toda veselo pričakovanje nenadoma prekine tragedija in Dylan se mora spoprijeti z novo resničnostjo, kjer se njegov svet postavi na glavo. Vse, v kar je verjel, se mu razblini pred očmi. Izguba ga postavi pred izbiro: bo njegovo srce za vedno obmolknilo ali se bo znova naučil plesati ob glasbi življenja? V romanu njegove težke preizkušnje trčijo ob doživetja drugih, ki se prav tako srečujejo z življenjskimi izzivi in prelomnicami. Priča smo, kako različno se odzivajo na prepreke, ki jim jih življenje, usoda ali Bog postavljajo na pot.

Težke preizkušnje nas naredijo še močnejše. Mlad par Maggie in Dylan se umakne iz hrupnega mesta na podeželje, v staro hišo, kjer je Dylan preživel otroštvo s svojimi starimi starši. Mrtvi ne plešejo.

Z Dylanom se podata na pot posvojitve, ki sploh ni lahka, saj je Maggieno duševno stanje nestabilno. Maggie je navdihujoč roman, ki nadaljuje zgodbo, ki jo je avtor Charles Martin pričel v delu Mrtvi ne plešejo. Škrlatni Pimpernel pa je delo baronice Emme […] Pred poletjem.

POVEZANE KNJIGE