Moj mali besednjak od Ž do A

Moj mali besednjak od Ž do A - Gregor Čušin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gregor Čušin
DIMENZIJA
10,93 MB
IME DATOTEKE
Moj mali besednjak od Ž do A.pdf
ISBN
8446419625254

OPIS

Duhovita razmišljanja o življenju. Avtorjeva razmišljanja, po geslih zbrana v naslov Moj mali besednjak od Ž do A, na duhovit in domiseln način spodbujajo k razmisleku o življenju. Zato da bi živeli prav, da bi bilo življenje na prvem mestu, je treba včasih naše spiske in sezname, naše načrte obrniti na glavo. In posledično vse od A do Ž postane od Ž do A. Življenje je v svojem bistvu vedno in nujno na začetku. Z življenjem se začne. Avtor na nekoliko nenavaden, drugačen način razmišlja o življenju, kako ga živeti kot kristjan – v odnosu do sebe, do drugih in tudi v odnosu do Boga. Nevsiljivo podaja številne vrednote, ki jih sodoben način življenja pogosto prezira in nanje pozablja, in razmišlja o tem, kako načrtovati svoje življenje, da bo kot drevo, ki ima korenine v nebesih, krošnjo pa (še) prepuščeno vremenu na zemlji. Na sodobnost pogleda skozi oči svetopisemskih besedil, oseb in njihovih dejanj ter opozarja na živost svetopisemskega sporočila. Bralcu, ki si želi čim bolj polno živeti krščanstvo tukaj in zdaj, ta besedila dajejo navdih za osvežujoč pogled na krščansko držo v sodobnosti. O avtorju Gregor Čušin se nam tako predstavi: kristjan, mož, oče, glumač, oče šestih otrok, mož ene žene, verujoč v enega Boga.

Neveden prevzel sem kmetijo in razmišljal kaj bi ... Zlatorjava dlaka z mogočno grivo, kompaktna postava - chow-chow navdušuje že sam po sebi s svojim veličastnim videzom. Toda prvotni pes pasme, ki spada med najstarejše na svetu, ne izgleda le veličastno, temveč se odlikuje tudi s svojim posebnim značajem: nekateri pravijo, da imajo psi chow-chow zaradi svoje lastne volje prej značaj mačke kot psa. Iskanje po geslu najbolj pride prav takrat, ko imate križanko že skoraj rešeno, manjka pa vam par črk.

Izvorni naslov Slovenski naslov; Caché: Skrito ... Tinka in Žverca najdeta malega račka. Skrbela bosta zanj, dokler ne najdeta njegove mamice. Slovenke brez predsodkov so se slekle.

POVEZANE KNJIGE