Lov za templjarskim zakladom

Lov za templjarskim zakladom - Milan Petek Levokov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Lov za templjarskim zakladom.pdf
ISBN
2922564167959

OPIS

Marko in Blaž sta stopila dva koraka naprej in se zazrla v tisto, kar je ležalo pred Nikinimi nogami. »Hej, pa to je …« Marko je obmolknil. Nika mu je pokimala. »Točno to!« Blaž pa je le dokončal Markovo misel: »Konj z dvema jezdecema!« Marko je čisto nesrečen. Namesto da bi bil na morju in s prijatelji iskal skriti zaklad, je z družino obtičal v Marofu. Pa to še ni vse! Vse poletje bo pri njih na obisku mamina prijateljica s hčerko Niko. Kaj naj cele počitnice počne z nadležnim mlajšim bratom in punco? Niti sanja se mu ne, da bodo to najbolj razburljive počitnice v njegovem življenju. In da bodo z Niko, Blažem in vrano Piko razrešili skrivnostni primer izginotja dveh oseb ter našli tisto, o čemer se je govorilo dolga stoletja … o avtorju Pisatelj Milan Petek - Levokov (1960) je po poklicu sodnik. Piše knjige za otroke in odrasle, za tole napeto pustolovsko dogodivščino, ki jo je ilustriral Igor Šinkovec (1978), je bil nominiran za nagrado modra ptica 2016.

»Hej, pa to je …« Povzetek vsebine knjige Lov za templjarskim zakladom. Marko in Blaž sta stopila dva koraka naprej in se zazrla v tisto, kar je ležalo pred Nikinimi nogami.»Hej, pa to je …« Marko je obmolknil.

Založba: Mladinska knjiga: Lov za templjarskim zakladom Milan Petek Levokov / Mladinska knjiga. Založba Mladinska knjiga Avtor Milan Petek Levokov Ilustrator Igor Šinkovec Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 2.

POVEZANE KNJIGE