Kje so tiste rožice

Kje so tiste rožice Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,66 MB
IME DATOTEKE
Kje so tiste rožice.pdf
ISBN
4341898363273

OPIS

Vsaka od dvanajstih pesmic v zbirki prinaša posebno sporočilnost, od marjetic za mamico, nageljna in rožmarina za deklico do lipovega cveta za dom in zlate rože za srečo. S posebno domišljijo jih dopolnjujejo imenitne ilustracije Zvonka Čoha. Notni zapisi so namenjeni izvirni pevski izvedbi otrok in odraslih, pesmi pa so posnete tudi na priloženi zgoščenki.

Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2019 Jezik - slovenski ISMN - ISMN 979--709008-39-1 : 22,98 EUR COBISS.SI-ID - 300225792 ... Kje so moje rožice Kje so moje rožice, pisane in bele, moj'ga srca ljubice, žlahtno so cvetele. Ah, pomlad je šla od nas, vzela jih je zima, mraz.

... Kje so tiste rožice? 822 likes · 29 talking about this. ''Kje so tiste rožice?'' je ključno vprašanje, ki me žene naprej v nabiralniško raziskovanje ekosistemov, pridobivanje bogatih hranilnih,... Kje so tiste rožiceKONOVSKI ŠTRAJHARJI.

POVEZANE KNJIGE