Funny

Funny - Miha Mazzini | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Mazzini
DIMENZIJA
9,38 MB
IME DATOTEKE
Funny.pdf
ISBN
8577613193880

OPIS

Oče, nekoč uspešen novinar, je brezupno brezposeln, mami grozi izguba sicer nesmiselne službe, genialni tridesetletni sin se nikakor ne odloči za samostojnost. V marsičem tipično slovensko družino z ekranov napadajo prazne, neumne fraze, ki jih spravljajo v še hujši obup, tudi pogovori z nekdanjimi prijatelji so brezupno prazni.Zdi se že, da zanje ni rešitve, potem pa se mati nenadoma odloči: sama želi oditi v Afriko. Oče vztraja, da gre z njo, a izkaže se, da žena ne išče le novih poti, pač pa tudi ljubezen in vse karte se premešajo na novo ... Morda pa je v obubožani afriški vasi resnično mogoče najti nov smisel življenja? Morda je povsem preprosto: skrb za sočloveka, življenje v skupnosti? Čeprav se roman ukvarja z občutljivimi in težkimi temami, gre za eno najbolj svetlih in duhovitih Mazzinijevih knjig, ki je na sledi rekla: prelahko je pisati žalostne knjige o žalostnih rečeh.

2. Keď pôjdeš rovno, dostaneš po papuli. 50 Genuinely Funny Jokes to make you laugh Last Updated: 8th July 2020.

How to use funny in a sentence. Try Not To Laugh 🤣 Funny Video 2020 - 30 minutes of FailsWelcome back to Life Awesome with series Funny Fails Compilation. We've got a long video for you to... Check out the funniest memes, funny GIFs and hilarious videos that make you laugh out loud in public! All sorts of things are funny - life is funny, puppies and kittens are funny, and so is your cousin Jerry.

POVEZANE KNJIGE