Čudežno jutro

Čudežno jutro - Hal Elrod | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hal Elrod
DIMENZIJA
4,25 MB
IME DATOTEKE
Čudežno jutro.pdf
ISBN
2527999898925

OPIS

Kaj če bi se jutri zbudili in bi lahko začeli spreminjati katero koli – ali pa kar vsa – področja svojega življenja? Kaj bi spremenili? Čudežno jutro že spreminja življenja več deset tisoč ljudi po vsem svetu, ki se vsak dan prebujajo z več energije, bolj motivirani in jasnejših misli ter dosegajo višjo raven življenja.K vsemu temu jih je s svojo knjigo, ki opisuje čudežno moč jutranje rutine, pomagal Hal Elrod, ki je pri 20 skoraj umrl, nekoliko kasneje doživel stečaj in ostal brez strehe nad glavo, pa se nato pobral, uredil svoje zasebno in poslovno življenje ter postal eden najboljših motivatorjev na svetu. Hal Elrod je poslovni in motivacijski govornik, ki redno predava na poslovnih konferencah in dobrodelnih prireditvah, strastno navdihuje mladino ter piše uspešnice, ki bodo tudi vam spremenile življenje, če jih boste le vzeli v roke in se držali njihovih načel. Knjiga, ki resnično spreminja življenja, ponuja najpreprostejši pristop, da dosežete vse, kar ste si kdaj želeli, in sicer hitreje, kot ste si kdaj mislili, da je sploh mogoče.

No, vsaj moji zobki, lasje in dlani, hihi. Te zanima zakaj? Ker uporabljam izdelke iz neema.

Potem ko so na avtobusu ali pa v prostorih policije preverili podatke v mojem potnem listu in so mi dokument vračali, sem od policistov dobila tudi manj strog, če ne že kar prijazen pogled in celo zametek nasmeha. Želim ti dobro jutro - Misli za dobro jutro. Dan si lahko polepšamo, da preberemo kakšno lepo misel za dobro jutro.

POVEZANE KNJIGE