Čarovniški triki s kovanci, kartami in vsakdanjimi predmeti

Čarovniški triki s kovanci, kartami in vsakdanjimi predmeti - Aleksandra Ardalić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksandra Ardalić
DIMENZIJA
4,54 MB
IME DATOTEKE
Čarovniški triki s kovanci, kartami in vsakdanjimi predmeti.pdf
ISBN
3322817667830

OPIS

Navodila vrhunskega čarovnika s fotografijami korak za korakom in namigi za nastope, s katerimi se lahko v kratkem času naučiš umetnosti čaranja, osupljivih čarovniških trikov, ob katerih zastaja dih! Jake Banfield se s čarovniškimi nastopi ukvarja, odkar pomni. Je član prestižnega kroga čarovnikov in je nastopal na mnogih ekskluzivnih dogodkih. Z njegovimi nazornimi navodili je učenje čaranja preprosto in zabavno.

Čarovniški triki s kovanci, kartami in vsakdanjimi predmeti Mehka - 23. maj 2019.

Redna cena: 17,99 € Skrij Poglej več ... To so triki s kartami (preizkusite na primer tistega z uročenimi devetimi kartami, kjer ... Čarovniški triki S kovanci, kartami in vsakdanjimi predmeti Jake Banfield. Navodila vrhunskega čarovnika s fotografijami korak za korakom in namigi za nastope, s katerimi se lahko v kratkem času naučiš umetnosti čaranja, osupljivih čarovniških trikov, ob katerih zastaja dih! Modri pes Čarovniški triki s kovanci, kartami in vsakdanjimi predmeti .

POVEZANE KNJIGE