Bojevnik

Bojevnik - Kinley MacGregor | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Bojevnik.pdf
ISBN
9972279668581

OPIS

V srcu vsakega moškega obstajata: svetnik in grešnik. Lochlan MacAllister je bil ustvarjen, da vodi. Neusmiljeno so ga vzgajali v človeka, ki bo vodil svoj klan, za katerega bi naredil vse. Ko pa izve, da bi lahko bil njegov brat, za katerega so domnevali, da je umrl, živ, se odloči izvedeti resnico. Catarina si želi svobodno življenje, ampak njen plemiški oče se odloči, da jo bo uporabil za marioneto, s katero bi poskrbel za premirje med deželama v sporu. In ko Catarina pobegne, ji usoda na pot postavi moškega, ki ga sovraži. Lochlan je osupel, ko ugotovi, da prepirljivo Catarino vlečejo stran neznani možje. Ker ne more gledati, kako trpi, jo osvobodi in ugotovi, da se tudi ona bori s svojimi težavami. Ko se njuni usodi prepleteta, se morata človeka, ki jima je zaupanje tuje, zanesti eden na drugega in nasprotnika, ki sta si prisegla večno sovraštvo, morata najti skupno pot, če nočeta, da se jima življenje sesuje.

Številni Kitajci so prepričani, da Xi propagira nogomet, ker je grobo medsebojno merjenje moči v teku proti golu »možato«. FOTO: Shutterstock Vijol'čni bojevnik je postal na svečanosti ob najlepši spremljevalni kulisi, pred začetkom derbija v Ljudskem vrtu: "Priznanje mi veliko pomeni.

Številni Kitajci so prepričani, da Xi Jinping propagira nogomet, ker je grobo medsebojno merjenje moči v teku proti golu »možato«. Odpri galerijo.

POVEZANE KNJIGE