21 nasvetov za 21. stoletje

21 nasvetov za 21. stoletje - Yuval Noah Harari | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yuval Noah Harari
DIMENZIJA
11,24 MB
IME DATOTEKE
21 nasvetov za 21. stoletje.pdf
ISBN
2857691279503

OPIS

V Sapiensu smo spoznavali človeško preteklost, v Homo deusu smo ugibali o prihodnosti na krilih inteligentne tehnologije, v 21 lekcijah za 21. stoletje pa se Yuval Noah Harari osredotoča na največja vprašanja v sedanjosti. Kaj se danes v resnici dogaja? Kakšni izzivi in odločitve nas čakajo? Na kaj moramo biti pozorni? V 21 nasvetih avtor gradi na idejah, ki jih je obravnaval v svojih predhodnih delih, skuša razvozlati aktualna politična, tehnološka, družbena in bivanjska vprašanja, in pojasnjuje, kako vplivajo na vsakdanje življenje. Zapletene sodobne zagate predstavlja jasno in razumljivo ter bralca vabi k razmisleku, kaj je pomembno in za kaj se je vredno osebno angažirati v svetu, polnem hrupa in negotovosti. Yuval Noah Harari (1976) je doktoriral na Oxfordski univerzi in je profesor svetovne zgodovine v Jeruzalemu. Nad njegovo prodorno knjigo Sapiens smo se navdušili uredniki po vsem svetu in jo želimo deliti z bralci, saj je to ena tistih knjig, ki postavlja prava vprašanja in nam odpira oči. o knjigi v medijih »Yuval Noah Harari (1976) je s knjigama Sapiens; Kratka zgodovina človeštva in Homo deus; Kratka zgodovina prihodnosti zaslovel po vsem svetu, saj sta hitro postali mednarodni uspešnici. Kar ni čudno, saj spadata med tista prodorna dela, ki postavljajo prava vprašanja, dajejo jasne odgovore in odpirajo oči. V novi knjigi 21 lekcij za 21. stoletje se je eden najbolj pronicljivih mislecev današnjega časa osredotočil na največja vprašanja, ki pretresajo naš čas.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

stoletje Stalne razstave o življenju v Posavju od prazgodovine do danes sestavljajo številni predmeti, ki nas prevzamejo zaradi oblike, lepote, uporabnosti in pomena.Nekateri predmeti so bolj »priljubljeni« tako pri obiskovalcih kot zaposlenih, so »zvezde« muzeja, ki bodo letos še bolj zažarele. V najnovejšem delu 21 nasvetov za 21. stoletje pa je opisal svoje videnje problemov, s katerimi se človeštvo sooča v sedanjosti.

aprila 2015 v Ljubljani gostovala na konferenci Izzivi sodobne pedagogike.Njeno predavanje smo povzeli v sedem nasvetov za vzgojo ... II HARARI - 21 nasvetov za 21. stoletje Prodam knjigo HARARI - 21 nasvetov za 21.

POVEZANE KNJIGE