Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala

Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala - Gregor Čušin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gregor Čušin
DIMENZIJA
8,44 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala.pdf
ISBN
9510154917601

OPIS

Kakšne bi bile svetopisemske zgodbe, če se pripovedovanja loti preprost tesar? In ali bi bile te zgodbe kaj drugačne, če jih pripoveduje svojemu sinu? In če ta sin sploh še ni rojen? Kar seveda pomeni, da jih posluša tudi mama? Ima vse skupaj kakšen poseben pomen, če povemo, da je tesarju ime Jožef? In kakšne so zgodbe o življenju tesarjeva sina, če jih zapiše in iz svojega predala potegne Gregor Čušin?

Rokopis bo šel v ustaljeni postopek in ven bo prišla knjiga, torej se ne boste prav nič več trudili. Nimate nobene besede o oblikovanju in videzu knjige. Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala, 2019 Na tretji strani, 2014 Živa cerkev: [šmarnice za otroke], 2013 Zmagovalec: ob letu apostola Pavla, 2008 (slikanica) Za svoje igralsko ustvarjanje je prejel številne nagrade: Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala vas bodo popelje skozi Sveto pismo, opremljene pa so s čudovitimi ilustracijami kapucina brata Luke Modica.

Urednica En sam trenutek zadošča, da premagamo neskončno razdaljo. R.

POVEZANE KNJIGE