Vsi moji božiči

Vsi moji božiči - Maruša Krese | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maruša Krese
DIMENZIJA
11,91 MB
IME DATOTEKE
Vsi moji božiči.pdf
ISBN
8789796012538

OPIS

Trideset božičev in niti enega, ki bi ustrezal idealu iz medijev. Starši morajo na božični partijski sestanek, spečena potica je že ideološka drža, obisk cerkve strogo varovana skrivnost. Kasneje: mož je na potovanju z ljubimcem, v kaosu življenja matere samohranilke ni časa za nakup smrekice, okraski so se izgubili med selitvami. Božič v Nemčiji, Angliji, Ameriki, na letalu ali v avtu nekje vmes, v obleganem Sarajevu. Miniaturne zgodbe o tragiki in komediji družinskega življenja vedno znova na božični večer, so tudi slika časa in poetična avtobiografija izjemne ženske, pisateljice, matere treh otrok in psihoterapevtke, borke za človekove pravice in humanitarke.

Dnevno sveže video novice in obsežen arhiv TV oddaj. Pokličite nas ali nam prek elektronske pošte sporočajte vaše dogodke. Vsi moji božiči je med nominiranci za nagrado fabula za najboljšo zbirko kratkih zgodb, gre pa za utrinke, krokije, na hitro očrtane in nalašč nekronološke, asociativno nametane in tematsko razpršene božične situacije in atmosfere, kakor jih je v svojem mobilnem, skoraj nomadskem, nekje zapiše hipijevskem, življenju doživljala pisateljica, pesnica in esejistka. Digitalna knjižnica Slovenije - dLib.si.

Starši morajo na božični partijski sestanek, spečena potica je že ideološka drža, obisk cerkve strogo varovana skrivnost ... Vsi moji božiči Maruše Krese so dobrodošla alternativa priročnikom, ki vsako leto ob božiču z bleščečimi podobami vznikajo po knjigarnah. V utrinkih Maruše Krese je doživljanje božiča manj vzhičeno, zato pa bolj polno resničnega življenja, ki se razpenja od lepih trenutkov do bolečih izkušenj in samoprevpraševanj. Vsi moji božiči; Maruša Krese Zvrst: kratka proza; Jezik: slovenski; Ciljna skupina: odrasli; Leto izida: 2018; Založba: Goga, Novo mesto; Fizični opis: 118 str., 21 cm About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Televizija Vaš kanal - osrednja regionalna televizija, ki z digitalnim signalom pokriva območje med Karavankami in Kolpo.

POVEZANE KNJIGE