V iskanju svobode

V iskanju svobode - Aleš Škerbinek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Škerbinek
DIMENZIJA
8,25 MB
IME DATOTEKE
V iskanju svobode.pdf
ISBN
2973761071013

OPIS

Aleš, je bil na poti 410 dni 2 uri 12 minut in 31 sekund. Po dobrih treh mesecih se mu je pridružila prijateljica Živa. Skupaj sta obkrožila svet. Pri tem se nista mogla zanašati na obilne prihranke, temveč le na gostoljublje domačinov in njihovo pripravljenost pomagati neobičajnima popotnikoma. Edini ustrezen zaključek odisejade je knjiga doživetij in nepozabnih izkušenj. To ni le potopis, je orodje za motivacijo. Je dokaz, da smo sposobni početi neverjetne reči, če le zremo z dovolj širokim zornim kotom.

A tu sta Sushil Babu Chetri, v preteklosti sam otrok iz ulice, in Lalit Shasi, ki jim iskreno ... V iskanju večine tokrat v državni zbor. ...

Pisanje v knjigi ni kronološko in ne linearno. Jezik pesništva se izmenjuje z izrečenimi ali zabeleženimi opisi, spomin ... V sklopu projekta V iskanju svobode: 1968-2018 je ob njegovem sklepu pri založbi Beletrina izšla še istoimenska knjiga.

POVEZANE KNJIGE