Uspavanka

Uspavanka - Leila Slimani | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leila Slimani
DIMENZIJA
9,57 MB
IME DATOTEKE
Uspavanka.pdf
ISBN
9264468088684

OPIS

Rada bi bila popoln par. Želita si kariere in družine, življenja brez odrekanja. Rešitev najdeta v idealni varuški in njune sanje so naenkrat dosegljive. Vedno bolj in vedno več ji zaupata, otroka postajata nanjo vse bolj navezana, družina od nje vse bolj odvisna. A ne zavedajo se njene ranljivosti, brezen pod gladino, samote, ki grozi, da jo bo požrla. Dokler njihovega doma ne pretrese tragedija. Strašna, in obenem neizbežna. Leila Slimani (1981), francoska pisateljica maroških korenin, je za svoj drugi roman, Uspavanko, prejela prestižno Goncourtovo nagrado. Napeta zgodba, ki se sprašuje o materinstvu in starševstvu v sodobni družbi, o povezavi med denarjem in srečo ter o razrednih in kulturnih razlikah, je že pred tem v Franciji postala uspešnica s skoraj pol milijona prodanih izvodov.

1 sat neprekidne uspavanke za laku noc. Instrumental uspavanka.Copyright © 2015 EducaKids Entertainment®ONLINE KANAL SA ZABAVNIM I EDUKATI... Sergej Pajic - Uspavanka Official Music Video 4KMuzika: Neven IN VIVOTekst: Neven IN VIVOAranzman: Igor IN VIVOVideo by: Visual Feverhttp://www.visualfever.c... Uspavanka.

G a h C D G Pogasili smo vse luči, da naša Eva lahko zaspi. Vsaka zvezda na nebu zamiži, teta Luna prikima, se zasmeji.

POVEZANE KNJIGE