Spoznal sem te po rdečih nogavicah

Spoznal sem te po rdečih nogavicah - Peter Svetina | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Svetina
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Spoznal sem te po rdečih nogavicah.pdf
ISBN
2908997382774

OPIS

Predstavljaj si, da gre očka na službeno potovanje, ti pa z njim. To se je zgodilo Timeju. Najbrž se sprašuješ, kaj je počel, medtem ko je bil očka na sestanku. No, odpravil se je skozi mesto, preplaval je reko, naravnost na stadion jo je mahnil, kjer je za domačo ekipo zadel neubranljiv gol, potem si je kupil rogljič in se z njim odkotalil nazaj v hotel. Uh, to je bil prizor, da je še Nikolaju Koperniku padla Zemlja iz rok in se odkotalila proti reki. Pa se ni izgubil? Bo vprašala kaka zaskrbljena mama. Kje pa! Vseskozi je sledil rdečim nogavicam. A po kakem mestu se je potikal Timej? Natakni si rdeče nogavice, pa boš tam. In spotoma še Nikolaja Kopernika pozdravi.

🎧. Poleg gubic na obrazu je najbolj očitna novost pojav živo rdečih pik na trupu. Nastajajo nove in nove.

Sodnik nas je obsodil na tri mesece težkega Po izpustitvi me je eden od mojih sojetnikov, Sopriča Hilton Wilkinson, povabil, da bi delal v njegovem fotoateljeju. Tam sem spoznal svojo bodočo... ...Slovenski begunci v taboriščih v Italiji 1945-1949 in Jurija Perovška Slovenski prevrat 1918 - položaj Slovencev v državi Slovencev, Hrvatov in Srbov, založba Miš knjigo Skrivni svet malih zverinic Dima Zupana in Janje Plazar, Sodobnost pa slikanico Petra Svetine Spoznal sem te po rdečih nogavicah. Utopija o udobnem življenju v nogavicah.

POVEZANE KNJIGE