Sodobne paradigme raziskovanja izobraževanja in učenja odraslih

Sodobne paradigme raziskovanja izobraževanja in učenja odraslih Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,35 MB
IME DATOTEKE
Sodobne paradigme raziskovanja izobraževanja in učenja odraslih.pdf
ISBN
1407517515082

OPIS

Zbrani prispevki vključujejo različne epistemološke in metodološke pristope ter predstavljajo aktualno dogajanje v andragoškem raziskovanju. Nekateri slonijo na statistični obdelavi podatkov, drugi na študijah primerov in fenomenoloških metodah osebnih zgodb. Za raziskovanje učenja in izobraževanja v odraslosti je za slovensko okolje - podobno kot za evropsko in severnoameriško okolje - značilno, da je več empiričnih raziskav kot filozofskih besedil. Prepletajo se kvalitativni in kvantitativni pristopi, kot npr. v raziskavi PIAAC, značilna je povezanost z akcijskim raziskovanjem in ponekod z evaluacijskimi študijami.

Sodobne paradigme raziskovanja izobraževanja in učenja odraslih. Urednik: ...

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Oddelek za arheologijo Publikacije Sodobne paradigme raziskovanja izobraževanja in učenja odraslih. Oddelek za pedagogiko in andragogiko ...

POVEZANE KNJIGE