Povej mi, kako daleč je

Povej mi, kako daleč je - Shirley Willis | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shirley Willis
DIMENZIJA
9,74 MB
IME DATOTEKE
Povej mi, kako daleč je.pdf
ISBN
9823517263973

OPIS

Kaj je blizu in kaj daleč? Kaj je smer in kaj velikost? Kaj je meter in kako izmerimo sebe? In predvsem, zakaj sploh potrebujemo merjenje? Brihtni mulci je naslov zbirke, v kateri vesela skupinica prijateljev, šestih radovednih otrok in enega psa, med živahno otroško igro spoznava in preizkuša svet okoli sebe. Avtorica se je približala otroškemu čustvovanje in izkušnjam, ter z njihovo pomočjo postopoma uči razumevanja in uporabe abstraktnih pojmov s katerimi odrasli opisujemo prostor v katerem živimo. Vsak nov pojem pojasni z jedrnatimi primeri, ki jih otrok pozna iz vsakdanjega življenja in doda preproste praktične poskuse, s katerimi otrok utrjuje svoje razumevanje in predstavo o rešitvah. Cilj teh prijaznih in zabavnih slikanic je boljše razumevanje pomena poznavanja temeljnih pojmov že v zgodnjem otroštvu. Njihova domačnost se kasneje izrazi v bolj sproščenem odnosu do matematike in večji splošni sposobnosti reševanja problemov. Otroku s tem pomagamo razvijati zaupanje v svoje ...

Povej mi, od kje imaš tisto brazgotino. Samo pogovarjaj se iskreno.

Priložite mp3 datoteko ali vnesite povezavo do videa. Pozdravljeni! Pišem vam, ker sem v resnih težavah, vsaj jaz imam tak pogled na to. Moj problem je, da ko se zaljubim v fanta, mu ne znam tega pokazati.

POVEZANE KNJIGE