Podjetnik in njegov poklic

Podjetnik in njegov poklic - Marko Kremžar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Kremžar
DIMENZIJA
6,48 MB
IME DATOTEKE
Podjetnik in njegov poklic.pdf
ISBN
8576397539818

OPIS

Na naslednjih straneh bomo skušali osvetliti podjetnikov odnos do moralnih vrednot in nakazati naravne lastnosti in kreposti, ki so mu lahko, kot vsakemu človeku, v oporo tudi pri opravljanju poklica. Na več mestih in z raznih vidikov se bomo srečevali z vprašanji, ki se tičejo resničnosti in resnice ter pravičnosti in pravice, prav tako pa tudi njihovih pogubnih nasprotij. Da bo podjetnik, sredi spreminjajoče se, dinamične sedanjosti in negotove prihodnosti, lažje samozavestno in iznajdljivo iskal zanje potrebne rešitve, naj bi mu pomagala tudi naslednja razmišljanja. Stopnjevanje poslovne uspešnosti ni edini kriterij, po katerem prepoznavamo lik poslovneža. Odlikuje ga razvijanje lastnih talentov in uresničevanje kreposti v vsakdanjih odločitvah. Lik poslovneža je lik modrega moža ali žene, ki v svojem delu prepoznava predvsem osebno in družbeno poklicanost. S takšnim razmišljanjem si vsak državljan, ne le poslovnež ali politik, olajša pristop do konkretnih vprašanj gospodarske etike, pred katera nas postavlja čas. »Knjiga Marka Kremžarja, ki jo imate v rokah, je namenjena slovenskim podjetnikom, da bi bili poslovno uspešnejši in hkrati boljši ljudje.«

Po Zakonu o gospodarskih družbah je samostojni podjetnik fizična oseba, ki na trgu samostojno opravlja pridobitno dejavnost kot svojo izključno dejavnost. Njegov cilj je oblikovanje uporabnega, zanesljivega in estetskega izdelka. Včasih mora svoje zamisli prilagoditi naročnikovim željam.

mesto kuharjev sredozemske regije, za las je zgrešil kvalifikacijo v finale. Njegov cilj je oblikovanje estetskega, uporabnega, zanesljivega in cenovno dosegljivega izdelka. Kaj delavec običajno dela Umetniški oblikovalec steklenih izdelkov ali barvanega stekla običajno tudi sam izdela ali sestavi predmet.

POVEZANE KNJIGE