Odvadite se biti to, kar ste

Odvadite se biti to, kar ste - Joe Dispenza | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joe Dispenza
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Odvadite se biti to, kar ste.pdf
ISBN
7069561510161

OPIS

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste. Ko razmišljam o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavam, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo. Ampak izsledki novihraziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial. Sem kiropraktik, vodim kliniko za integralno zdravljenje, delujem pa tudi kot predavatelj na področjih nevroznanosti, delovanja možganov, biologije in možganske kemije. Imam čast, da lahko sodelujem pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučujem našteta področja, ampak tudi opazujem učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi in jaz. To je trenutek, vkaterem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.Tako sem bil priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um. V zadnjih nekaj letih sem imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne. Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito sem preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mi je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um.– Joe Dispenza˝Smo sredi nove dobe osebnostne rasti, kakršni še nismo bili priča. V njej se je ustvarila zanka povratnih informacij, ki povezuje najnovejša dognanja nevroznanosti in starodavno prakso meditacije. Dr. Joe Dispenza v novi knjigi mojstrsko, a vseeno razumljivo pojasni delovanje naših možganov in teles. Teorijo potem prenese v prakso, in sicer v obliki štiritedenskega programa temeljnih osebnostnih sprememb. Pokaže, kako lahko s strukturiranimprogramom meditacije zavestno premrežimo svoje nevronske mreže, da bi okrepili ustvarjalnost in občutke radosti.˝– dr. Dawson Church, avtor knjižne uspešnice The Genie in Your Genes (EFTuniverse.com)

Ko razmišljam o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavam, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih - metodah, ki dejansko učinkujejo. Ampak izsledki novih Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste.

Znanost je namreč odkrila novo pot, ki vsem ljudem omogoča, da sami ustvarjamo resničnost, ki jo želimo. Če dovolite ta vpliv, zunanje okolje spodbuja nastajanje vezij v možganih, zaradi katerih se "enačite" z vsem, kar se vam zdi znano. Zato ustvarjate vse več enakega; možgane navadite, da odsevajo težave, položaje in okoliščine v vašem življenju.

POVEZANE KNJIGE