Naše kmetije = Unsere Bauernhöfe

Naše kmetije = Unsere Bauernhöfe - Olga Voglauer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Olga Voglauer
DIMENZIJA
5,35 MB
IME DATOTEKE
Naše kmetije = Unsere Bauernhöfe.pdf
ISBN
9132203339844

OPIS

Knjiga se posveča vsakdanu južnokoroških kmetic in kmetov. Prikazuje jih v njihovem življenjskem okolju in opisuje večplastnost in široki obseg lokalnih proizvajalcev. Kmetice in kmetje pripovedujejo svojo zgodbo iz lastnega zornega kota. Besedila so nastala v preteklih enajst letih v okviru projekta»Kmečki koledar«. V njem se je doslej predstavilo nad sto kmečkih obratov oz. kmečkih družin. Mnogi so ali delno spremenili usmerjenost obrata, začeli z inovacijami in inovativnimi pristopi ali pa usmerjenost kmetije popolnoma spremenili. Knjiga vodi skozi doline Podjuna, Rož in Zila ter daje vpogled v globoko zakoreninjenost slovenske kmečke tradicije.

Dalj časa že so Kampuševi, znani tudi kot člani MePZ »Gallus«, iskali primerno zemljišče za lastno kmetijo, na kateri bi mogli uresničiti svoje predstave o sonaravnem in trajnostnem kmetovanju in […] Naše kmetije = Unsere Bauernhöfe Olga Voglauer 32,00 € Dodaj v košarico Več kot med O življenju in preživetju čebel Markus Imhoof, Claus-Peter Lieckfeld 19,90 € Tolminsko sirarstvo Tisočletna kultura Vojko Žagar 20,00 € 2018: Naše kmetije = Unsere Bauernhöfe, Hermagoras Verein in Klagenfurt, Verlag Mohorjeva, Klagenfurt/Wien 2018, ISBN 978-3-7086-1005-4; Weblinks. Olga Voglauer auf meineabgeordneten.at; Olga Voglauer auf den Webseiten des österreichischen Parlaments; Olga Voglauer auf gruene.at Pred njim je to opravljal Štefan Reichmann.

Predstavljenih je več ko sto kmetij, ki so v minulih enajstih letih krasile Kmečke koledarje Kmečko-izobraževalne skupnosti. 264 strani, 32 evrov .

POVEZANE KNJIGE