Müsli in rüsbe

Müsli in rüsbe - Izar Lunaček | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Izar Lunaček
DIMENZIJA
8,44 MB
IME DATOTEKE
Müsli in rüsbe.pdf
ISBN
3484938501772

OPIS

Müsli in rüsbe je bljog Izarja Lunačka, ki je med letoma 2014 in 2018 izhajal na spletni strani časopisa Delo. Izar je v njem razglabljal o risanju, frendih, ljubezni in vzreji potomcev. Za to knjigo je prvič zmetal na kup jagodni izbor spletnih za­pi­sov, ki so s svojo ekspresivnostjo, iskrenostjo in humorjem že očarali številne brskalce.

Tega jaz ne zastopim prav dobro.« - Fran ... Vodnikova domačija v Šiški bo v sodelovanju z Zavodom Stripolis jutri prizorišče pop up striparne. Dogodek, ki bo spremljal aktualno stripovsko razstavo Izarja Lunačka Müsli in Rüsbe, bo od 18.

Izar Lunaček je človek širokega profila. Sam se sicer najprej in najraje (poklicno) opredeljuje za striparja in ilustratorja, sicer pa je po izobrazbi tudi akademski slikar, komparativist, ... Müsli in rüsbe je bljog Izarja Lunačka, ki je med letoma 2014 in 2018 izhajal na spletni strani časopisa Delo.

POVEZANE KNJIGE