Moja sestra

Moja sestra - Helena Kraljič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Moja sestra.pdf
ISBN
4454437358348

OPIS

Pred nami je v besedah brat, ki mu gre starejša sestra, vsaj na začetku, (rahlo ali celo zelo) na živce Seveda: vedno hoče biti glavna, vse igre morajo biti po njenih pravilih, misli, da jo mora bratec ubogati in da je najpametnejša na svetu. Je še kaj bolj nemogočega kot - starejša sestra? Srečno pot po vesoljskih stezah pogumni brat. ki ti je odraščanje ob starejši sestri v resnici največja pustolovščina na svetu.

Kratka, mračno zabavna ročna granata v obliki romana o nigerijski ženski, katere mlajša sestra ima zelo neprijetno navado, da ubija svoje fante. Korede je zagrenjena.

Moja sestra ni bila drugačna. "Moja sestra suhica, filmska drama o motnjah prehranjevanja, kot jo občuti najmlajša članica disfunkcionalne družine, osvetljuje to težko tematiko s humorjem in šarmom." Alissa Simon, Variety "Malo filmov se je osredotočilo na dinamiko odnosov med dvema najstniškima sestrama s takim vpogledom in sočutjem, kot ga pokaže Sanna Lenken v ... Moja sestra šiva. 374 likes · 14 talking about this.

POVEZANE KNJIGE