Migiji migajo

Migiji migajo - Gaja Kos | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaja Kos
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Migiji migajo.pdf
ISBN
8109339242569

OPIS

Ata Migi, mama Migi, Cene Migi in Špelca Migi so Migiji. In Migiji strašno radi migajo. Skozi kratke zgodbe spremljamo Migijeve na njihovih potepih, najprej po Ljubljani in njeni okolici in nato po celi Sloveniji. Migiji in njihove dogodivščine so sicer izmišljeni, kraji, kjer plavajo, veslajo, rolajo, kolesarijo, plezajo, tečejo in hodijo v hribe pa ne. Knjigo tako lahko beremo kot zbirko zabavnih zgodb iz življenja aktivne družine ali pa kot vodnik za aktivno preživljanje prostega časa. Hudomušne kratke zgodbe iz življenja Migijevih, ki svoj prosti čas najraje aktivno preživljajo na svežem zraku. Ko spremljamo njihove zabavne dogodivščine in domislice pa izvemo še, kam se je fino podati na izlet in katero opremo je dobro imeti s sabo, če se želimo tako kot Migiji lotiti različnih aktivnosti. Z zgodbami Gaje Kos se dinamično vseskozi prepletajo prav tako humorne in informativne ilustracije Igorja Šinkovc. "Branje in miganje v naravi? Zmagovita kombinacija! Simpatične, celovite in sila uporabne ideje. Obvezno branje za vse aktivne družine in tiste, ki bodo to še postale."- Žiga X. Gombač, mladinski pisatelj, ultramaratonec in ljubitelj miganja v naraviVeč o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

O'DOHERTY, David: Nevarnost preži ... naslov »Migiji migajo«: je takoj jasno, za kaj gre? - Kako bi ocenili ilustracije? So sploh potrebne? Kaj jim obeta ilustracija na naslovnici? (Družinski člani jahajo na slovenski kuri.) - Katere besedilne igrarije so zasledili? Npr.: stol in Stol. - Se jim zdi knjiga dolgočasna? Zakaj oz.

Dodaj v košarico Ranta vrača udarec! (prenovljeno) Primož Suhodolčan. 16,90 € Primerjaj Primerjaj.

POVEZANE KNJIGE