Kako spremeniti tok usode?

Kako spremeniti tok usode? - Tadej Pretner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Pretner
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Kako spremeniti tok usode?.pdf
ISBN
3580196204979

OPIS

Usoda odreja tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo. Ideja, da bi tok usode usmerjali po sovji volji, se zdi večini privlačna, vendar tisti, ki o tem zgolj zbirajo informacije in čakajo, da bodo naleteli na takšno, po kateri bo vse drugače, ne uspejo. Zavestno kreiranje toka življenja je namreč povezano z ekspanzijo individualne zavesti, do katere pride skozi energijsko delo, ne pa skozi razpravljanje o karmi in usodi. Pri zavestnem spreminjanju toka usode ne gre za umsko aktivnost, s katero skušamo pritegniti v svoja življenja določene dogodke in ljudi, ampak za to, da začne dogodke privlačiti naš bazični jaz, ki je povezan z razvojem čustvene zrelosti oziroma duše. To se odrazi v lahkotnosti delovanja, stabilnosti razpoloženja, v tem, da smo v pravem trenutku na pravem mestu, življenje pa živimo v skladu s svojimi nazori in ne pristanemo na nič, kar ni v skladu z njimi.

Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! Kako spremeniti tok usode in obvladovati strah? 1. del; Tadej Pretner.

Redna cena: 24,00 € Usoda odreja tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo. Ideja, da bi tok usode usmerjali po sovji volji, se zdi večini privlačna, vendar tisti ... Kako spremeniti tok usode? 24.00 € 22.80 € Usoda odreja tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo. Kako spremeniti tok usode? Usoda.

POVEZANE KNJIGE