Izpraznjeni prazniki

Izpraznjeni prazniki - Leon Marc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leon Marc
DIMENZIJA
11,64 MB
IME DATOTEKE
Izpraznjeni prazniki.pdf
ISBN
9098722213699

OPIS

V tem delu avtor iz evropske in slovenske perspektive razmišlja o migracijski krizi leta 2015 in 2016: zakaj je bil slovenski odziv nanjo drugačen od odziva drugih po-tranzicijskih držav in koliko ima to opraviti z našo preteklostjo? Kako sta lastni begunska in emigrantska izkušnja vplivali na naše razumevanje migracij? Ali smo družba, ki zna integrirati tujce, in kaj v sodobni Evropi, v času razglašenega konca multikulturnega modela družbe, ovira integracijo? Kaj naj v zameno temu modelu izbere Evropa in kaj ponuja krščanstvo? o avtorju Leon Marc (1968), diplomat in publicist, je trenutno slovenski veleposlanik na Češkem, pred tem pa je služboval na Irskem, Nizozemskem, Portugalskem, in na različnih delovnih mestih v zunanjem ministrstvu. Leta 1999 je objavil knjigo "Kristjani za demokracijo", odtlej pa se je zvrstilo še več njegovih del o politiki in kulturi. "What's so eastern about Eastern Europe" o politični in kulturni zgodovini Srednje in Vzhodne Evrope je leta 2009 objavil pri britanski založbi Oldcastle Books.

Slovenci v dobi migracij in populizma. Leon Marc.

207). Pri vhodu v vaš dom imejte predpražnik, ki bo z lepim napisom sprejel goste vašega doma. Na voljo imamo več različnih predpražnikov, od plastičnih podstavkov za mokre čevlje, gumijastih, ki so primerni tudi za terase, do debelejših ali tanjših predpražnikov v več dimenzijah ter model predpražnika iz kokosa. Članki z oznako Prazniki.

POVEZANE KNJIGE