Izjemne ženske

Izjemne ženske - Nicolas Wright | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicolas Wright
DIMENZIJA
6,98 MB
IME DATOTEKE
Izjemne ženske.pdf
ISBN
3763924362501

OPIS

Knjiga raziskuje življenja številnih pomembnih žensk, ki so v svetu pustile pečat. Polna zanimivih podrobnosti nam oriše, kaj je vsako od njih spodbujalo, da so premagovale ovire in orale ledino ali dosegale uspehe, kjer je drugim spodletelo. Kdo so bile? V kakšnih družinah so odraščale? Kje so živele? Kako jih je njihovo prizadevanje, da bi naredile nekaj prelomnega, oblikovalo kot osebnosti? Kako so nanje gledali njihovi sodobniki? Vse to in še veliko več boste našli v tej knjigi. Vsebina:- podrobni portreti 30 mednarodno priznanih izjemnih žensk,- navdihujoči izvirni citati,- bogato slikovno gradivo,- mini življenjepisi še 64 izjemnih žensk.

Primerne za vse situacije. Izjemne ženske. Wright, Nicolas.

Spoznajte tri izjemne Slovenke, ki so s svojim delom in vztrajnostjo orale ledino na najrazličnejših področjih. izjemne Ženske. Število zadetkov: 1.

POVEZANE KNJIGE