Freddie Mercury

Freddie Mercury - Lesley-Ann Jones | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lesley-Ann Jones
DIMENZIJA
4,93 MB
IME DATOTEKE
Freddie Mercury.pdf
ISBN
7158906799877

OPIS

Resnična zgodba za filmom Bohemian Rhapsody je celovit življenjepis Freddieja Mercuryja izpod peresa nagrajene rokovske novinarke Lesley-Ann Jones, ki je Queene spremljala na številnih turnejah in z eno najboljših rokovskih skupin vseh časov spletla trajne prijateljske vezi. To ji je omogočilo neposreden dostop do preostalih članov skupine in tistih, ki so bili Freddieju najbližje, zato je avtorica lahko napisala izjemno poglobljeno pripoved o morda najbolj priljubljenem in hkrati najbolj zapletenem liku v svetu glasbe. Dovršeno raziskana, sočutna in nesenzacionalistična knjiga se osredotoča na obdobje v osemdesetih, ko so bili Queeni že na robu razpada, dokler jih ni nastop na Live Aidu spet trdno povezal. Da bi razumela in doumela moža za legendo, je Lesley-Ann Jones potovala od Londona prek Zanzibarja do Indije. Posledično je biografija karizmatičnega pevca Queenov polna ekskluzivnih intervjujev in podana z neprecenljivega zornega kota, ki več kot dvajset let od Mercuryjeve smrti ponuja najsodobnejši portret tega legendarnega velikana rokovske glasbe.

His parents, Bomi and Jer Bulsara, were both Parsee (Persian). His father, Bomi, was a civil servant, working as a High Court cashier for the British Government.

and British charts in the 1970s and 1980s. As the frontman of Queen, Mercury was one of the most talented ... Freddie Mercury was born Farrokh Bulsara on Thursday September 5th 1946 on the small spice island of Zanzibar.

POVEZANE KNJIGE