Edinstvena Calvin in Hobbes

Edinstvena Calvin in Hobbes - Bill Watterson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bill Watterson
DIMENZIJA
11,82 MB
IME DATOTEKE
Edinstvena Calvin in Hobbes.pdf
ISBN
6158557148388

OPIS

Zakladnica najzabavnejših stripov legendarnih junakov Calvina in Hobbesa avtorja Billa Wattersona v barvah in velikem formatu. Predgovor je prispeval Charles M. Schulz. Calvin in Hobbes je zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa, ki je v njegovih očeh pravi živi tiger in nepogrešljiv prijatelj. Bralci in kritiki Calvina in Hobbesa uvrščajo med trojico najboljših stripov, ki so kadar koli izhajali.Na vrhuncu njune slave je Calvina in Hobbesa objavljalo 2400 časopisov po vsem svetu, v 50 državah. Prodali so tudi 45 milijonov izvodov knjig z zbranimi stripi.

Valentine's Day Downhill Disasters Bus Stop Musings Calvinball Bedtime Dinosaurs. Calvin in Hobbes je zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tig.. Preveri zdaj! Edinstvena Calvin in Hobbes, Calvin & Hobbes, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Edinstvena Calvin in Hobes.

Updated Today. You Might Also Like Fred Basset en Español Alex Graham.

POVEZANE KNJIGE