Dojenje po prvem letu

Dojenje po prvem letu - Aleksandra Klopčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksandra Klopčič
DIMENZIJA
11,50 MB
IME DATOTEKE
Dojenje po prvem letu.pdf
ISBN
3720879342491

OPIS

Pred vami je preprosto, jasno in razumljivo napisana knjiga, ki temelji na najnovejših znanstvenih dognanjih s področja laktacije, pediatrije, psihologije in nevrobiologije. Polna je informacij o dojenju za tiste mamice, ki želijo nadaljevati z njim tudi po malčkovi prvi upihnjeni svečki, pa tudi za tiste, ki si želijo doječe mame v tem podpreti.

Dojenje ni samo hranjenje otroka, dojenčku daje tudi veliko ugodja, zagotavlja mu bližino in občutek varnosti. Dojenje je pomembna pot vzpostavljanja in negovanja odnosa med vami in vašim otrokom. V Sloveniji je dojenje po prvem letu še vedno povezano z mnogimi predsodki - od tega, da naj bi bile matere tiste, ki ne znajo prenehati z dojenjem, da naj b... Cena: vključeno v ceno vstopnice Predavateljica: Aleksandra Klopčič, družinska terapevtka in avtorica knjige Dojenje po prvem letu Prijave: [email protected] Prvi rojstni dan je tu - moj malček pa se še vedno doji kot novorojenček.

Book. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Prehrana otroka v prvem letu življenja.

POVEZANE KNJIGE