Zdravljenje notranje luči

Zdravljenje notranje luči - Barbara Ann Brennan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Ann Brennan
DIMENZIJA
4,67 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje notranje luči.pdf
ISBN
1807806595821

OPIS

Barbara Ann Brennan, ustanoviteljica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing in avtorica del Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba, je ena najvplivnejših zdravilk in duhovnih vodij 21. stoletja. Zdaj se v njeni zadnji knjigi Zdravljenje notranje luči njeno delo nadaljuje z revolucionarnimi novimi podatki o delu z ustvarjalnim procesom na četrti ravni. Četrta raven ali astralni svet premosti ustvarjalni utrip iz fizičnega sveta v višje ravni resničnosti in manifestacije. Zdravljenje notranje luči prav tako pripoveduje o Barbarinem življenjskem popotovanju in njenih osebnih izkušnjah. V Zdravljenju notranje luči boste odkrili:- naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti;- kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih; kako so blokade videti, kako medsebojno delujejo in nazadnje povzročijo motnje v naših življenjih; in proces, vpleten v sproščanje blokad in osvobajanje našega ustvarjalnega potenciala;- kako razviti in delati s tankočutnim zaznavanjem ter njegovo vlogo pri lajšanju sproščanja blokad v naših energijskih poljih;- naravo resničnosti četrte ravni in njeno ključno vlogo v ustvarjalnem procesu;- četrto raven, ko se povezuje z zdravljenjem odnosov, in povezave vezi, ki podpirajo te odnose.

V Zdravljenju notranje luči boste odkrili: - naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti; - kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih; kako so blokade videti, kako medsebojno delujejo ... »Vse kar potrebujemo za zdravljenje sta svetloba in ljubezen in Barbara Brennan to tako jasno razume « LOUISE HAY V Zdravljenju notranje luči boste odkrili - Naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti - Kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih kako so Zdravljenje notranje luči je knjiga, ki pripoveduje o življenju, ki se osredotoča na pojave, zaradi katerih se Barbara Brennan na področju zdravljenja razlikuje od drugih. Barbarine misli ob ... Zdravljenje notranje luči Moje osebne popotovanje in napredni koncepti zdravljenja Zdravljenje notranje luči - avtoričino osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite.

Barbarine misli ob ... Zdravljenje notranje luči Moje osebne popotovanje in napredni koncepti zdravljenja Zdravljenje notranje luči - avtoričino osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite. * * * 040 796 630, 01 505 4360 [email protected]: Delovni Čas: Pon.

POVEZANE KNJIGE