Vsakodnevni stres

Vsakodnevni stres - Maria Treben | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Treben
DIMENZIJA
9,8 MB
IME DATOTEKE
Vsakodnevni stres.pdf
ISBN
5526355128146

OPIS

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri boleznih, ki so posledica stresa, zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja, nasveti za preprečevanje bolezni, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč. V glavnem delu knjige so najpogostejša obolenja navedena po abecednem vrstnem redu, kar vam bo omogočalo, da boste zlahka poiskali želeno informacijo.

Vzroki so različni in vsak od nas se je že srečal z njimi. Pritiski in obrementve na delovnem mestu, časovna stiska, prenatrpan urnik v službi in doma, osebni ali poslovni neuspeh, finančne težave, ... Dolgotrajen stres vodi v utrujenost, izčrpanost in bolezen! Kadar pride do poškodbe DNK verig, pride do mutacije celice, le-ta spremeni svojo lastnost in se obnaša v nasprotju s svojo funkcijo.

zastoji v prometu, naporen poslovni sestanek, zamujanje v službo…). Ker stres povzroča številne ... Živimo v izjemno stresnem svetu.

POVEZANE KNJIGE