Umetnikova pot

Umetnikova pot - Julia Cameron | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Cameron
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Umetnikova pot.pdf
ISBN
2812139210192

OPIS

Umetnikova pot je prelomna knjiga na temo ustvarjalnosti. Postala je mednarodna uspešnica in več milijonov bralcev je v njej našlo neprecenljive usmeritve za življenje v vlogi umetnika.Knjiga je enako ključna – ali pa celo še bolj – kot v času, ko je pred petindvajsetimi leti prvič izšla. Gre za izjemno provokativno in navdihujoče delo – priročnik, ki vas kot dvanajsttedenski tečaj vodi k odkrivanju in okrevanju vašega ustvarjalnega jaza.Z uporabo orodij v tej knjigi, z opravljanjem tedenskih nalog, boste sprožili veliko sprememb. Delajte vaje in sledil bo preboj, pa če v to verjamete ali ne. Skočite in mreža se bo pojavila.»Brez Umetnikove poti ne bi bilo knjige Jej, moli, ljubi.«Elizabeth Gilbert, pisateljica uspešnic Jej, moli, ljubi in Velika čarovnijaO AVTORICIJulia Cameron ustvarja že več kot trideset let. Napisala je sedemnajst knjig tako fantazijskega kot stvarnega žanra, vključno z uspešnicami s področja ustvarjalnega procesa. Pisateljica romanov, avtorica gledaliških predstav in skladb ter pesnica je pustila velik pečat v gledališču, na filmskem področju in na televiziji. Svoj čas preživlja na Manhattnu in v Novi Mehiki.

Knjiga je enako ključna - ali pa celo še bolj - kot v času, ko je pred petindvajsetimi leti prvič izšla. Umetnikova pot : spisi in zapiski o gledališču, liriki in romanu, filmu, fašizmu, kritiki, realizmu in formalizmu, diktaturi in miru, in tako naprej Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK. Ob prijavi dobiš za DARILO e-tečaj KORAK NAPREJ in e-knjigi SPOROČILO ZLATE RIBICE in VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! Pot se še naprej spušča mimo opuščenih kamnolomov (prečkamo daljnovod, ki smo ga srečali že na Šeparjevem hribu) do prevala med Sostrim in Orlami .

KNJIGE ... Knjiga je enako ključna - ali pa celo še bolj - kot v času ko je pred petindvajsetimi leti prvič izšla Gre za izjemno provokativno in navdihujoče delo - priročnik ki vas kot dvanajsttedenski tečaj vodi k odkrivanju in okrevanju vašega ustvarjalnega jaza Z uporabo orodij v tej knjigi z opravljanjem Umetnikova pot je prelomna knjiga na temo ustvarjalnosti. Postala je mednarodna uspešnica in več milijonov bralcev je v njej našlo neprecenljive usmeritve za življenje v vlogi umetnika.

POVEZANE KNJIGE