Tri vrane s platane

Tri vrane s platane - Jure Jakob | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Jakob
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Tri vrane s platane.pdf
ISBN
3627832038113

OPIS

V domiselno ilustrirani pesniški slikanici Tri vrane s platane se po drevesih podijo veverice, polhi in druge živali pa tudi fantje in dekleta. Eni bingljajo z vej, drugi iščejo senco pod krošnjami, tretji se sladkajo s sadeži. Na koncu knjige vedoželjne bralce čakajo še duhovito opisane zanimivosti o vsakem izmed dvanajstih dreves, ki nastopajo v knjigi.

Vinko Möderndorfer MADONCA FLETEN SVET C - pesmi 9. Tone Pavček JURI MURI PO SLOVENIJI C - pesmi Tri vrane s platane V četrtek dopoldan, 31.

Vrsta gradiva - slikanica ; za šolske otroke (5-10 let) Izdaja ... V domiselno ilustrirani pesniški slikanici Tri vrane s platane se po drevesih podijo ve... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Message Dialog Tri vrane s platane : o živalih, otrocih in drevesih.

POVEZANE KNJIGE