Slovensko-kitajski slikovni slovar

Slovensko-kitajski slikovni slovar - Barbara Majcenovič Kline | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Majcenovič Kline
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Slovensko-kitajski slikovni slovar.pdf
ISBN
2175010713091

OPIS

Dragi uporabniki, dobrodošli v čarobni svet kitajščine! Kar brez strahu; pričujoči slovar vam bo pomagal pri ustvarjanju in utrjevanju osnovnega znanja v več korakih. Najprej vas bo popeljal skozi zanimivo pridobivanje besednega zaklada s pomočjo ilustracij, ki pripomorejo k učinkovitejšemu pomnjenju. A to še ni vse! Pridobljene besede se boste naučili uporabiti v sobesedilu; s pomočjo kratkih vaj boste lahko naučene besede uporabili v danih situacijah.Naslednji korak bo utrjevanje govornih spretnosti. Tako je - naši junaki vam bodo odprli vrata v čudoviti svet osnovne komunikacije, ki je v bistvu smisel znanja tujih jezikov. Skozi pogovor boste utrdili in nadgradili na novo pridobljene besede in dodali nove spretnosti. Se strinjate? Veselo na delo in obilo zabave vam želimo!

Prosimo Vas, da ročno spremenite jezik v kitajsko slovenski slovar! Pred Vami se nahaja brezplačni spletni Slovensko Japonski slovar oziroma prevajalnik. V okvirček vpišite besedilo ter pritisnite na gumb "prevedi".

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Kitajsko-slovenski slovar. Brezplačni kakovostni spletni slovarji, prevodi, konverzacije, slovnice, teme in jezične igre. Naše knjige in knjižne zbirke so polne zabavnih in razburljivih zgodb, ki so polne koristnih življenjskih nasvetov in koristnih naukov.

POVEZANE KNJIGE